Aanmelden 2024

Award uitreiking in 2024 bijwonen

Wat kun je verwachten?

Op 20 november 2024 a.s. vieren we de best practices en oplossingen voor complexe uitdagingen, die een aantoonbare bijdrage hebben geleverd aan de strategische doelstellingen van organisaties.

 

Met een prachtige lijst van oud-winnaars en -deelnemers – zoals Radboud umc, Ministerie van Defensie, Philips, HEMA, Coöperatie VGZ, Royal Schiphol Group en Friesland Campina – verwachten we ook dit jaar weer een mooie line-up van genomineerden te presenteren.

Je bent van harte welkom!

Op de hoogte blijven van de voorbereidingen en de kandidaten?

Volg ons op LinkedIn.

Aanmeldformulier

Ben je benieuwd hoe collega-organisaties hun portfolio inrichten? En spar je graag met andere professionals over portfoliomanagement. Meld je dan direct aan voor de Portfolio Management Awards 2024 op 20 november a.s.

 

Heb je een vraag over de Portfolio Management Awards stuur dan een mail naar awards@intermedius.nl.

Programma (voorlopig)

13:00 - Inloop

13:30 - Welkom bij de Awards 2024

13:45 - Pitches

14:30 - Keynote spreker

15:00 - Pauze

15:30 - Pitches

16:30 - Pauze / jury-beraad

17:00 - Uitreiking Award 2024

17:30 - Borrel

Thema

Het thema voor 2024 is ‘TOPbrengst – sturen op Samenwerking en Resultaat’, en bestaat uit 2 belangrijke componenten:

 

TOPsamenwerking:
De mensen maken het mogelijk: verbinding, commitment en eigenaarschap zijn essentieel. Hoe hebben jullie de samenwerking tussen collega’s en/of met externe partijen georganiseerd? Hoe bleek dat een succesfactor voor een TOPresultaat?

 

TOPresultaat:
Van versnelling, groei of kostendaling tot verbeterde producten/diensten en blije eindgebruikers. Welke concrete resultaten hebben jullie met portfoliomanagement bereikt? Wat was het effect op de strategische doelen?

Benieuwd naar de editie van 2022?

In 2022 vond de vierde editie plaats van de Portfolio Management Awards. In zeven indrukwekkende pitches lieten de kandidaten zien hoe het thema ‘100% WENDBAAR?!’ optimaal in portfoliomanagement was geïntegreerd. De jury wees Friesland Campina aan als winnaar.

 

Alle kandidaten van 2022:

Vrije Universiteit Amsterdam

Friesland Campina

EDSN

ANWB

Essent

RH Marine

Sanquin