Inschrijven

Laat zien hoe jullie '100% wendbaar' zijn.

Wat kun je verwachten?

Je kunt je eenvoudig aanmelden via het inschrijfformulier. Je krijgt dan de kans om jullie verhaal te pitchen in 2022 en wellicht ga je naar huis met de Award! Het programma is voorlopig als volgt:

13:00 - Inloop

13:30 - Opening door Joyce de Ruiter

14:30 - Pauze

14:45 - Pitches

15:45 - Pauze

16:00 - Pitches

16:45 - Pauze

17:15 - Bekendmaking winnaar Portfoliomanagement of the Year Award

17:45 - Borrel

Twijfel je nog over de inschrijving? Bekijk dan het beoordelingsproces en zie hoe jullie ‘100% wendbaar?!’ zijn en portfoliomanagement in de vingers hebben.

Inschrijfformulier

Wil je in 2022 meedoen? Pitch dan jullie verhaal op 6 september en maak kans op de Award. Vul dan nu het inschrijfformulier in.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar awards@intermedius.nl.

Twijfel je nog?

Het is best spannend om je verhaal te delen met alle vakgenoten. Gelukkig zijn de kandidaten van voorgaande edities ontzettend enthousiast over hun deelname. Bekijk hier het verhaal van Schiphol die in 2019 ook nog eens de Portfolioteam of the Year Award in de wacht sleepten.

Wat zeggen oud-kandidaten

Kandidaten Awards

De eerste kandidaten die kansmaken op de felbegeerde ‘Portfoliomanagement of the Year Award’ zijn bekend.

Volg daarnaast het LinkedIn kanaal van de Portfoliomanagement Awards. Zo ben je altijd als allereerste op de hoogte van de gave pitches die gehouden worden op 6 september.

Jury

De jury is samengesteld uit onafhankelijke leden uit het bedrijfsleven en de overheid. Wil je meer over de jury weten, kijk dan even op de jury pagina. Houd ook deze website en onze social media kanalen in de gaten voor verdere updates!