Inschrijven

Als kandidaat

Schrijf je in als kandidaat

Je kunt je eenvoudig aanmelden via het inschrijfformulier. We nemen dan snel contact met je op om samen je kandidaatstelling te bespreken, de begeleiding die je krijgt en wat we van je nodig hebben. Zodat je je optimaal kunt voorbereiden op je pitch.

 

Het voorlopig programma vind je hieronder:

13:00 - Inloop

13:30 - Welkom bij de Awards 2024

13:45 - Pitches

14:30 - Keynote spreker

15:00 - Pauze

15:30 - Pitches

16:30 - Pauze / jury-beraad

17:00 - Bekendmaking winnaar Portfolio Management Award 2024

17:30 - Borrel

Twijfel je nog over de inschrijving? Bekijk dan het beoordelingsproces en zie hoe de portfolioprestaties van je organisatie aansluiten op het thema.

Inschrijfformulier

Wil je in 2024 meedoen? Meld je aan en pitch de mooiste resultaten van je organisatie op 20 november a.s.. Meld je aan als kandidaat via het inschrijfformulier.

Heb je vragen? Neem contact met ons op via awards@intermedius.nl.

Twijfel je nog?

Het is best spannend om je verhaal te delen met alle vakgenoten. Gelukkig zijn de kandidaten van voorgaande edities ontzettend enthousiast over hun deelname. Bekijk hier het verhaal van Schiphol dat in 2019 ook nog eens de Portfolioteam of the Year Award in de wacht sleepte.

Kandidaten Awards

De eerste kandidaten die kans maken op de felbegeerde ‘Portfolio Management Award 2024’ worden hier binnenkort bekend gemaakt.

Volg daarnaast het LinkedIn kanaal van de Portfolio Management Awards. Zo ben je altijd als allereerste op de hoogte van alle mooie pitches die gehouden worden in november.

Jury

De jury is samengesteld uit onafhankelijke leden uit het bedrijfsleven en de overheid. Wil je meer over de jury weten, kijk dan even op de jury pagina. Houd ook deze website en onze social media kanalen in de gaten voor verdere updates!