Inschrijven

Laat zien hoe jij als individu of als team 'In the spotlights' staat

Wat kun je verwachten?

Je kunt je eenvoudig aanmelden via het inschrijfformulier. Je krijgt dan de kans om jouw verhaal te pitchen op 5 november en wellicht ga jij of gaat jouw team naar huis met de Award! Wil je als team deelnemen aan de Awards, dan is het niet verplicht om met het hele team op het podium te staan. Eén woordvoerder kan namens het team de presentatie geven. Het programma is als volgt:

13:00 - Inloop

14:00 - Welkom

14:05 - Start pitches ronde 1

15:00 - Korte pauze

15:10 - Start pitches ronde 2

16:10 - Afsluiting en borrel

Twijfel je nog over je inschrijving? Bekijk dan het beoordelingsproces en zie of jij jezelf ‘In the spotlights’ zet en portfoliomanagement in de vingers hebt.

Inschrijfformulier

Wil je op 5 november meedoen als kandidaat of team en kans maken op de Award? Vul dan het inschrijfformulier in.

Je hoort van ons of je geselecteerd bent om mee te doen aan de Awards. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar awards@intermedius.nl.

Bekendmaking kandidaten

Medio 2020 zullen we de kandidaten bekend maken.

Dit doen we online via diverse social media kanalen, waarin een profielschets van de kandidaat of het team wordt gedeeld.

Uitreiking awards

Op 5 november 2020 worden de winnaars van de twee categorieën bekend gemaakt.

Iedere deelnemer of deelnemend team krijgt ongeveer 10 minuten om het verhaal te presenteren. De jury mag nog enkele vragen stellen. Vervolgens zullen de jury en het publiek bepalen wie zij de beste kandidaat vinden.

Jury

De jury is samengesteld uit onafhankelijke leden uit het bedrijfsleven en de overheid. Wil je meer over de jury weten, kijk dan even op de jury pagina. Houd ook deze website en onze social media kanalen in de gaten voor verdere updates!